СЕКЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 Харчові технології
Всеукраїнська студентська наукова конференція
(приурочена 160-річчю від дня народження видатного науковця у галузі
біологічних наук, професора Й.К. Пачоського)
СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» УЧАСНИКИ ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ 7.0»
Студенти спеціальності «Харчові технології» прийняли участь в проєкті «Ігри Заводів 7.0», який проходив з 26 березня по 3 квітня.
Студенти мали можливість прослухати вебінари, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділяться внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості та поспілкуватися з спікерами з різник компаній.
ЦІКАВИЙ ДОСВІД ВІДКРИТИХ ЛЕКЦІЙ ІЗ ВИНОРОБСТВА ВІД ПРОФЕСОРА З ФРАНЦІЇ
На запрошення "Укрвинпром" та Університету Бордо 05.04.2024 року викладачі, аспіранти та студенти Уманського НУС долучилися у якості слухачів до першої лекції на тему "Основні тенденції споживання вина у світі" із серії освітніх заходів в галузі виноградарства і виноробства!
Великий пошук знань і розуміння, чому саме ми вибираємо вино, про еволюцію його споживання та сучасні тенденції – це лише кілька тем, які розглядалися під час заходу.
28–29 березня 2024 року кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій Уманського національного університету садівництва Яна ЄВЧУК взяла участь у дводенному он-лайн тренінгу для експертів Національного агента із забезпечення якості вищої освіти та отримала сертифікат про підвищення кваліфікації експерта НАЗЯВО.