Робоча група (ОП Харчові технології; ОC бакалавр)
1 Склад групи
2 Анкета роботодавця
3 Анкета учасника академічної спільноти
4 Анкета здобувача
5 Результати опитувань
6 Рішення робочої групи
7 Рецензії та відгуки
1 Склад групи
2 Анкета роботодавця
3 Анкета учасника академічної спільноти
4 Анкета здобувача
5 Результати опитувань
6 Рішення робочої групи
7 Рецензії та відгуки
У межах роботи наукового гуртка "Дослідник" відбулося секційне засідання з технології зберігання і переробки зерна, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології.
В межах роботи наукового гуртка "Дослідник" засідання секції "Технологія зберігання і переробки зерна", відбудеться вже 04.05.2022 р.
Elsevier пропонує безкоштовний доступ до ScienceDirect для підтримки українських дослідників